Vær med til at definere rammerne

der giver overskud i hverdagen

Bliv en del af Nomia

Har du ambitioner og lyst til udfordringer? Leder du efter en arbejdsplads med mulighed for faglig udvikling, sparring og godt samarbejde? Vil du være med til at skabe rammerne for mere overskud til vores kunder?

Med 14 lokale afdelinger fordelt i Danmark er der rig mulighed for faglig sparring og vidensdeling på tværs. Vi har fokus på at løfte i flok, så vi kan skabe de bedste løsninger – både for dig og for kunden.

Hos Nomia ved vi, at god stemning fremmer fagligheden. Derfor lægger vi vægt på at skabe en uformel omgangstone med gode personaleforhold og plads til både arbejde og fritid.

Du kan se alle vores ledige stillinger her. Hvis du ikke finder den stilling, du leder efter, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Kontakt os på +45 70 27 67 00 for at høre mere om dine muligheder.

Om Nomia

Nomia handler om én ting: Overskud til kunden. Vi er mere end 70 professionelle bogholdere, med mange års brancheerfaring og forståelse for kundens udfordringer. Vi prioriterer tid til personlig og nærværende rådgivning, så kunden kan få overblik og føle sig tryg.

Sammen med vores brancheerfaring benytter vi os af de nyeste digitale værktøjer til at hjælpe kunden i sin dagligdag. Og så er vi lokale: Vi har 14 lokale afdelinger på tværs af Danmark, og vi arbejder hele tiden på at åbne nye afdelinger i flere danske byer. På den måde er vi altid tæt på kunden.

Regnskabskonsulent søges til kontoret i Frederikssund

Vil du være med til at udvikle fremtiden for vores kunder?

Regnskabskonsulent, der vil nytænke og skabe udvikling for vores kunder

Nomia kan klare de fleste administrative opgaver, som ”stjæler” kostbar tid hos vores kunder. Vi tilbyder hjælp til bogføring, økonomistyring, ejendomsadministration, momsudarbejdelse, udarbejdelse af materiale til årsregnskaber m.v.

Vi arbejder med fokus på fremtidens trends inden for automatisering af traditionelle bogholderiydelser.

Du….

 • arbejder selvstændigt og struktureret, samt formår at overholde dine deadlines.
 • har engageret tilgang til løsning af nye opgaver.
 • har flair for IT og lyst til at lære mere.
 • har kendskab til, og er gerne bruger af, e-conomic og MS Office pakken – herunder import/eksport af data via Excel.
 • er stærk til tal og har erfaring fra en økonomiafdeling – eller lyst til at udvikle dette.

Du bliver….

 • en del af et effektivt team der løfter i fællesskab og som vil nytænke.
 • tilbudt en varieret hverdag med afvekslende opgaver indenfor regnskab, administration og bogføring, primært på kontoret men også hos kunder.
 • god til at udnytte hele dit talent, og god til at søge sparring, når behovet opstår.

Du får….

 • egne kunder, med ansvaret for udførelse af lønninger, momsregnskaber, afstemninger og kvartalsbalancer.
 • ansvaret for kunder med årsregnskabsafslutningsopgaver.
 • mulighed for at servicere kunder på kundens kontor.
 • lært processen omkring elektronisk bilagshåndtering via intelligent scanning.På kontoret i Frederikssund har vi en uformel omgangstone. Vi er gode til at give hinanden faglig sparring og tænker i udvikling samt løfter i flok, når tempoet er højt. Vi tilbyder en arbejdsplads i udvikling med faglige ambitioner og gode personaleforhold, med fokus på balance mellem arbejdsliv og fritid. Løn efter kvalifikationer.

Interesseret?

Skriv en kort ansøgning og medsend dit CV

Hvis du vil vide mere om dine muligheder i Nomia, er du velkommen til at se mere på vores hjemmeside www.nomia.dk eller telefon 25 10 01 09