Bliv vores nye franchisepartner

Nomias

Rejse

Idéen til Nomia (tidligere Support-Team) opstod tilbage i 2010, da stifteren Henrik Brusgaard havde været på et seminar i Canada. Grundlaget for dette nye forretningsområde var blandt andet at finde i EU-kommissionens nye restriktioner af revisionernes ”non-audit-services” hvilket indebar at det skulle forbydes at lave bogføring samt lønadministration i revisorvirksomheder.

Seminaret i Canada omhandlede netop etablering af nye forretningsområder og heraf kom idéen til at professionalisere bogføring og lønadministration, som hidtil enten har været venstrehåndsarbejde i revisorvirksomheden eller outsourcing til forskellige små bogføringsfirmaer.

På daværende tidspunkt rakte Henrik Brusgaard udefter Brian Lyngholm (nuværende adm. direktør i Roskilde) og de blev i samarbejde enige om, at gøre idé til virkelighed.

Successen blev større og større og Dansk Revision A/S synes at ideén var så god og at det kunne være springbrættet til at Dansk Revision kunne etablere en enhed, som varetog regnskabsmæssig assistance, bogføring og løn.

I 2014 blev Support-Team solgt til Dansk Revision, hvor der efterfølgende blev etableret afdelinger rundt omkring i DK. Da Brian forlod Support-Team trådte Nomias nuværende direktør, Troels Mølgaard Christiansen til. Support Team skifter navn til Nomia. Dette bliver startskuddet til en ny brand strategi og vækst.