Lønadministration

Skal vi

administrere jeres løn?

Det kan være svært og tidskrævende at lave lønregnskab. Hos Nomia tilbyder vi én fast medarbejder fra en af vores lokale afdelinger, som er ansvarlig for din virksomheds lønadministration. På den måde er du garanteret nærværende rådgivning og opdaterede tal i din virksomheds lønbogholderi.

Sådan bogføres lønnen

Bogføringen gøres effektiv og overskuelig med de nyeste digitale løsninger. Det digitale afsæt sikrer dig, at dit regnskab er opdateret og rustet til fremtiden. Vi anvender et system, som er direkte knyttet til de mest effektive og førende *regnskabsprogrammer* (link til siden med digitale værktøjer) og vi hjælper dig selvfølgelig også, hvis du ønsker at være fuldstændig fri for lønafstemning og bogføringsopgaver. Som din lønadministration tilbyder vi blandt andet:

Indberetning og afstemning af løn til dit regnskab

Beregning af pension, skatter, feriepenge, personalegoder m.v.

Styring af tidsfrister, indberetningsfrister og deadlines

Én fast medarbejder tilknyttet din virksomhed

Korrekt indberetning af data og lønkørsel på aftalte tidspunkter

Afstemning af lønoplysninger til regnskabet

Den direkte kontakt til pensionsselskabet vedr. pensionsindbetalinger

Søge refusion af sygedagpenge og barsel

Komplet styring af alle indberetninger og udbetalinger via lønsystemet

Straks vedhæftning af lønsedler på e-mail efter gennemført lønkørsel

Bogføringen i dit økonomisystem

Kan jeg få en lønbogholder, selvom jeg allerede har en bogholder/revisor?

Du kan sagtens benytte dig af vores lønadministration, selvom du allerede har en bogholder eller selv står for bogføringen. Vi er altid grundige og sørger for at sende bogføringsbilaget direkte til din revisor.

Overskud til jeres medarbejdere

Vi ved hvor vigtigt det er, at jeres medarbejdere får korrekt og rettidig løn for deres indsats. Ved hjælp af vores lønsystemer og fagligt kompetente bogholdere sikrer vi jer tilfredse medarbejdere og fejlfri skatteindberetning. Dermed giver vi jer overskuddet til at vise jeres ansatte, at de er højt værdsatte.

Kontakt os