Vær med til at skabe rammerne for mere overskud i hverdagen

Er du vores nye kollega?

Vi er altid i rivende udvikling. Her kan du se, hvilke talenter vi er på udkig efter på nuværende tidspunkt.

Bliv en del af Nomia

Har du ambitioner og lyst til udfordringer? Leder du efter en arbejdsplads med mulighed for faglig udvikling, sparring og godt samarbejde? Vil du være med til at skabe rammerne for mere overskud til vores kunder?

Med 14 lokale afdelinger fordelt i Danmark er der rig mulighed for faglig sparring og vidensdeling på tværs. Vi har fokus på at løfte i flok, så vi kan skabe de bedste løsninger – både for dig og for kunden.

Hos Nomia ved vi, at god stemning fremmer fagligheden. Derfor lægger vi vægt på at skabe en uformel omgangstone med gode personaleforhold og plads til både arbejde og fritid.

Du kan se alle vores ledige stillinger her. Hvis du ikke finder den stilling, du leder efter, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Kontakt os på +45 70 27 67 00 for at høre mere om dine muligheder.

Regnskabselev søges til kontoret i Holbæk

Vil du være med til at udvikle fremtiden for vores kunder?

Regnskabselev søges til kontoret i Holbæk

I Nomia hjælper vi vores kunder med bogføring, afstemninger, regnskaber og meget mere. Vi vækster og har derfor brug for endnu en regnskabselev.

Vi har en uformel omgangstone. Vi er gode til at give hinanden faglig sparing og løfter i flok. Vi tilbyder en arbejdsplads i udvikling med faglige ambitioner og gode personaleforhold, med fokus på balance mellem arbejdsliv og fritid.

Om dig:

 • har en HHX-uddannelse eller lignende.
 • har en proaktiv og engageret tilgang til løsning af nye opgaver.
 • flair for IT og lyst til at lære mere.
 • bruger af MS Office-pakken – herunder primært EXCEL.
 • skal være glad for tal.
 • fleksibel og pålidelig.

Du bliver:

 • en del af et innovativt og effektivt team, der løfter i fællesskab, og som vil nytænke.
 • tilbudt en varieret hverdag med varierende opgaver inden for regnskab, administration og bogføring, både på kontoret og hos kunderne.
 • god til at udnytte hele dit talent og god til at søge sparring, når behovet opstår.

Dine arbejdsopgaver:

 • Løbende bogføring og afstemningsopgaver via e-conomic, e-faktura og EXCEL.
 • Deltagelse i udførelse af lønninger, momsregnskaber, afstemninger og kvartalsbalancer for vores kunder, både på kontoret i Holbæk, men også ude hos kunderne.

Der er tale om en 2-årig uddannelsesstilling med 37 timers arbejdstid.

Arbejdstiden er fleksibel, vi har frokostordning og gode personaleforhold. Vores team er p.t. 45 gode kolleger, præget af godt samarbejde og humør. Vi lægger vægt på, at der findes andet i livet end arbejde og har derfor en fin balance mellem arbejds- og fritidsliv.

Send en kort ansøgning med lidt om dig selv, og hvorfor du mener, at dette job lige er dig, til Martin Munkholm på [email protected] – vedhæftet CV og uddannelsesbeviser – hurtigst muligt.

Kig også ind på www.nomia.dk eller ring til Martin Munkholm på 59 45 48 86.

Kontakt Martin Munkholm:
+45 59 45 48 86 eller [email protected]

Om Nomia

Nomia handler om én ting: Overskud til kunden. Vi er mere end 60 professionelle bogholdere, med mange års brancheerfaring og forståelse for kundens udfordringer. Vi prioriterer tid til personlig og nærværende rådgivning, så kunden kan få overblik og føle sig tryg.

Sammen med vores brancheerfaring benytter vi os af de nyeste digitale værktøjer til at hjælpe kunden i sin dagligdag. Og så er vi lokale: Vi har 14 lokale afdelinger på tværs af Danmark, og vi arbejder hele tiden på at åbne nye afdelinger i flere danske byer. På den måde er vi altid tæt på kunden.