Overskud til dig med
afdelinger i hele Danmark

Tid til dig

Vi er mere end 50 professionelle bogholdere, med mange års brancheerfaring og forståelse for dine udfordringer. Vi prioriterer tid til personlig og nærværende rådgivning, så du kan få overblik og føle dig tryg.

Effektive værktøjer til dig

Vi har ekspertisen og de nyeste digitale værktøjer til at hjælpe dig. De digitale værktøjer skaber holdbarhed og øger kvaliteten af arbejdet, så du kan få mere overskud i en travl hverdag.

Tæt på dig

Vores bogføringsarbejde er landsdækkende, med nu 14 lokale afdelinger på tværs af Danmark. Vi arbejder hele tiden på at åbne nye afdelinger i flere danske byer. På den måde kan du let få kontakt til din nærmeste bogholder hos Nomia.

Overskud til dig

Det handler om én ting. Mere overskud. Til dig. Og din forretning. Overskud i en travl hverdag. Og på bundlinjen. Vi er bogholdere. Og vi er mange. Helt præcist 50 fordelt på vores 14 kontorer. Vi er dem, der hjælper med dét, du ikke gider. Dét, du ikke kan. Eller har tid til. Det gør vi ved at sige ja. Og nej, når det er nødvendigt. Ja til at kombinere de nyeste digitale løsninger med mange års brancheerfaring. Ja til grundighed. Ja til nærværende rådgivning. Og nej til at gøre ting sværere end nødvendigt. Vi er fejlfindere. Regelryttere. Dem, der altid tænker inden for boksen. Altid på forkant. Så dine regninger aldrig kommer på bagkant. Og det er vi stolte over. Resultatet er mere overskud. Med Danmarks foretrukne controller.