Bogføring

Bogføring

til dine behov

Når du overlader bogføringen til os, undgår du tidspres og ubehagelige overraskelser i regnskabet. Resultatet er mere overskud til dig og din virksomhed. Du bestemmer hvor og hvornår vi skal hjælpe dig. Vi kan udarbejde regnskabet ugentligt, månedligt eller kvartalsvis, alt efter dine behov.

Sådan foregår bogføringen

Dit bogholderi er i trygge hænder hos os. Vi har en høj faglighed og arbejder med de nyeste *digitale værktøjer* (link til siden med alle digitale værktøjer), og du bestemmer selv, hvor og hvornår vi skal hjælpe dig. Kunne du tænke dig tættere kontakt med din bogholder, tager vi gerne ud til din virksomhed og laver regnskaberne hos dig. Hjælpen bliver tilpasset dig og din virksomheds behov. Vi arbejder med følgende typer bogføringsopgaver:

Komplet udarbejdelse af dit lønregnskab

Udarbejdelse af dit regnskab. Du får en totaloversigt over indtægter, udgifter, aktiver og passiver

Udarbejdelse af hele dit finansbogholderi, så grundlaget til din revisor er fuldstændigt klart

Hjælp til opstart af bogføringsproceduren, opsætning af kontoplan, moms m.m.

Hjælp til debitor- og kreditorstyring

Afstemning af dine poster

Vi forstår dine udfordringer

Alle vores bogholdere besidder et højt fagligt niveau. Vi tilbyder stor brancheerfaring med forståelse for netop dine udfordringer. Vi kan tilbyde assistance i alle typer bogføringsopgaver. Dermed hjælper vi dig med at eliminere rod i regnskaberne og giver dig overskud – på bundlinjen og til at drive din virksomhed uden unødvendige bekymringer.

Kontakt os